Malta i Augusti månad

Augusti månad är helt klart den varmaste perioden på Malta. Det är även då många turister tar sig ner till Malta för att sola och bada. Malta i augusti är fylld med många spännande traditioner, helgdagar och massor av festligheter. Till exempel så firas högtiden “Himmelsfärden” som är en mer katolsk högtid. Demalta-292174_640tta firas med sång, dans och musik på många av Maltas gator. Även fyrverkerier används för att skrämma bort onda andar, vilket också gör stämning på ön bättre.

Varmaste månaden

Vi rekommenderar verkligen dig som är ute efter sol och bad till att resa till Malta i augusti. Då kan vi lova dig att du kommer hem betydligt mer utvilad och med lite mer färg på din hy. Första anhalten som du måste ta dig igenom för att uppleva en semster på Malta är deras flygplats. Denna flygplats säger man ligger i Valletta, vilket inte riktigt stämmer. Utan den ligger i ett närliggande område som kallas Luqa.

Sola och bada

Det finns otroligt många sätt för dig att koppla av under din semester. Kanske är du mest intresserad av att åka på utflykter och uppleva olika saker av landet. Eller så kanske du hellre steker på stranden och bättrar på brännan innan du åker hem till Sverige igen.