Vad händer i Falkenberg?

För att nu kunna läsa uppdateringar och nyheter om Falkenberg så kan vi nu rekommendera en lokal nyhetsida på nätet. Det är Falkenbergare.se som vi rekommenderar dig som kanske är turist eller invånare i Falkenberg att läsa. Där hittar du mängder av info om bland annat nyheter, företag, evengemang, saker att göra i Falkenberg och mycket, mycket annat. Tanken bakom hemsidan är att du ska få en lokal hemsida där du kan uttrycka dina åsikter och bli enkelt informerad av vad som händer i staden.

Att göra i Falkenberg

Det är väldigt bra hjälp för dig som vill veta vad det finns att göra i Falkenberg att klicka in dig till Falkenbergare. Där kan du hitta massor info om bl.a. hotell, camping, vad som är aktuellt med mera. Falkenbergare drivs av två engagerade ungdommar som brinner för att leverera härliga nyheter om Falkenberg.

Boka biljetter, hotell och boende

På hemsidan kan du även se till att du kan boka hotell direkt via booking.com som du når från Falkenbergare. Det är väldigt bra att se vad de tycker om de olika boenden som erbjuds i Falkenberg. Det handlar då bland annat om hotell, campingar, stugor, bed and breakfast och lite annat. Du kan enkelt se över vilka hotell som finns och du kan ännu enklare klicka dig vidare för att boka din semester eller besök till staden,