Alla hotell

Bra hotell på Malta

Här hjälper vi dig gärna till att hitta rätt hotell under din resa. Det betyder att du inte bara kan boka flyg och resor härifrån. Du kan även hitta hotell på Malta som vi själva besökt och rekommenderar till dig som vill ha ett bra boende på Malta. Kolla på några av våra alternativ här ovan där vi tagit fram de som vi tycker bäst och mest prisvärt. Det är ju självklart att du vill ha så billig resa som möjligt, och vi tar hänsyn till plånboken när vi jämfört våra hotell med varandra. Kolla gärna och klicka dig vidare till det alternativ som du tycker lockar mest. Kolla sedan för vilket pris du kan få ditt boende.

Bra hotell i St Julians

I den lilla bukten som idag kallas St Julians har det på senare tid blivit mycket populärt och öppna lyxiga hotell ut med hamnen. Det ger många hotellgäster en helt otrolig utsikt över medelhavet och den vackra båthamnen. Många har just båt här på Malta och du kan hitta allt som till exempel häftiga och ståtliga träskepp som ser ut att vara från renässansen eller ännu tidigare. Samtidigt som du kan gå ut med St Julians bay och se lyxyachter som verkligen inte sparat på detaljerna. Då är det inte heller konstigt att det finns lyxiga och bra hotell ut med St Julians bay. En stark rekommendation från oss.

Billiga hotell i Valletta

Den vackra och lilla huvudstaden på Malta heter Valletta och lockar turister från hela världen. Är kanske du inne på att resa ner till ön och besöka Valletta? Då kan det vara skönt att veta att vi hjälper dig med att boka bra och billiga hotell på Malta och i Valletta. Det finns en väldigt vacker kultur här på ön. En medelhavskultur som har sköna drag från främst Italien och England. På senare tid har det blivit ganska många kulturer mixade. På ett bra sätt som har fått alla folk oavsett nationaliter att tycka om landet. I Malta kan du till och med hitta svenska affärer med svensk personal. Många hotell i Valletta eller Valetta är generellt väldigt vackra och ligger så att de får utsikt över havet.

Billiga hotell i Sliema

Många turister har listat ut att Sliema är en stad som är väldigt bra belägrad om du vill göra mycket under din resa. Staden ligger mitt emellan St Julians och Valletta. Då kan du nå både dessa sammansvetsande städer med en promenad. Från centrum i Sliema tar det knappt 25 minuter att gå till St Julians. Det är dock lite längre till huvudstaden Valetta, eller kanske snanare en utmaning. Det tar cirka 40-50 minuter att gå från Sliema till Valletta. Därför är det tur att det går bussar som du kan ta enkelt. Betala endast 1,50 Euro så åker du fritt med buss hela dagen. Därför är det väldigt många som beslutar sig att boka hotell i Sliema. Hoppas du hittar ditt boende här också!

Hotell Gozo

I Gozo så hittar du verkligen den vackra medelhavsnaturen. Fina vackra fält med odlingar, häftiga klippor och stränder som som lockar tusentals turister till Maltas mindre ö.Detta otroliga landskap bjuder på det mesta som du kan tänka dig. I genom historia har många beskrivit ön som: “kärlek i första ögonkastet”. Det är exakt vad vi hoppas att du kommer att uppleva så snart du har hittat ett hotell på Gozo. Klicka dig gärna vidare bland hotellen som vi tycker är bra.

Semesterhus på Malta

Vi kan även hjälpa dig om du inte skulle vilja bo på hotell under din resa. Det finns många som hyr ut sitt semesterhus billigt för turister som upptäckt att det är friare att bo i hus än hotell. Du bor i ett hus med kök, tvättmaskin och ganska långt i från störande hotellgrannar. Kolla in våra semester hus och boka ditt perfekta boende på Malta

Boende

Vill du flytta till Malta så behöver du kanske skaffa en bostad. Det gör du lättast igenom att kontakt en mäklarbyrå eller uppsöka andra svenskar som redan är bosatta på ön. Därifrån kan du alltid få hjälp om du har frågor gällande boende på Malta. Du kan även maila in frågor och funderingar till oss på flygtillmalta@gmail.com. Där försöker vi hjälpa dig så gott vi kan med allt som du kan tänkas att undra över innan du flyttar till medelhavet och värmen.

Om du söker hotell i Falkenberg så kan du läsa mer igenom att klicka på länken.