Telecific

Det finns en del svenska företag som startat upp sin verksamhet på Malta. Ett av dessa företag är Telecific. Det är ett svenskt call center som har valt att ha bedriva sin verksamhet vid soliga medelhavet. Nu söker de dig till att bli deras nya säljare och ta del av den kunskap och gemenskap som finns bland de svenskar som redan tagit chansen och sökt jobb på Telecific.

telecific

Vänta inte, skicka in ditt CV + Personligt brev till jobb@telecific.com

Om tjänsten

telecificTelecific söker dig som är beredd att arbeta på deras kontor som är placerat på Malta. Du som söker bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är även ett plus om du fyllt 20 år och är positiv, tävlingsinriktad och vill utvecklas som både försäljare och som person.

Skulle du bli antagen att få jobba hos Telecific så kommer du att få jobba med stora och ledande svenska företag. Du kommer då att fungera som ”rösten utåt” samt representera de varumärken du jobbar med.

Som innesäljare så kommer du slussas in en professionell försäljning som riktar sig mot kunder som bor i Norden. Det betyder att du kommer att arbeta nästan enbart med svenska språket.

Några speciella erfarenheter behöver du inte ha. Alla som börjar jobba hos oss får chansen att gå i vår säljskola. Det är en liten intensivkurs som hjälper dig att utvecklas som försäljare och göra bra resultat.

Lönen som erbjuds är en garantilön + provision. Du påverkar alltså din lön helt själv då din lön är provisionsbaserad. Gör du ett bra jobb, så tycker vi att du ska belönas extra för det.

Om Telecific

Telecific Ltd sysslar i huvudsak med försäljning och kundrelationsförbättrande tjänster. Detta sker genom både utgående och ingående telefoni i Norden. Tjänster som kan vara aktuella inom bolaget är främst inom telefonförsäljning, order mottagning, mötesbokning och outsourcing av kundtjänst.

Telecific jobbar mot både ”kalla kunder” och varma kunder

Under en längre tid så har Telecific Ltd samarbetat huvudsakligen med Kundkraft. Tjänsten ingår bland Schibsted koncernen som även äger stora aktörer som Aftonbladet och Blocket.se

Kundkraft är ett kostnadsfritt medlemskap som hjälper alla medlemmar till att förhandla fram ett bättre elavtal. Detta igenom att erbjuda alla som är med i Kundkraft att få sänkta elkostnader och bli av med deras fasta avgifter. Det finns flera anledningar till att bli medlem. Till exempel så ingår det i ditt medlemskap att få oberoende tips och rådgivning, när du vill diskutera ditt elavtal.

Skicka in din ansökan i form av CV + Personligt brev till jobb@telecific.com

Leave a Reply