Lediga Jobb

”Flytta hit var det bästa jag kunde göra! Tycker ingen ska tveka att söka jobb på Malta”. Det säger Erik som tog sitt pick och pack för att arbeta på en medelhavsö. Han jobbar nu inom kundsupport men har haft flera arbeten på Malta. Han började sin karriär som telefonförsäljare och trivdes som fisken i vattnet. Han fick sedan jobb på Mr Green som kundsupport och valde det före telefonförsäljning. Han är nu bosatt på ön och tycker att livet leker samtidigt som han tjänar gott om pengar.

Skicka in ditt CV  till flygtillmalta@gmail.com så hjälper vi dig med att söka jobb utomlands. Vi söker människor vidare till en hel del svenska företag på Malta som har lediga tjänster. Blir du uppringd eller de mailar dig, så berättar företaget lite kort om vad de sysslar med och hur du kan bli en del i laget. Då kan du i lugn och ro bestämma dig för om du vill ta chansen att uppleva och bo på en medelhavsö.


Lediga jobb på MaltaJobba utomlanmdsTelfonförsäljare Malta Jobba som bloggareSöka lediga jobb i Malta


Bo i, eller hyr ett hus på Malta?

Lediga jobb på Malta

Det finns väldigt mycket arbeten som du som svensk kan jobba med. Det finns många svenska företag på Malta som ständigt behöver mer personal eftersom företagen expanderar. Letar du efter lediga jobb på Malta så bör du vända dig till oss. Skicka in ditt cv till flygtillmalta@gmail.com. Då kommer ditt cv skickas ut till de jobb på Malta som är lediga. Du kommer sedan att bli uppringd av ett företag som berättar lite om sig själva och erbjuder förhoppningsvis dig en intervju.
Igenom att skicka in ditt CV till oss så kommer vi att söka jobb åt dig. Vi söker då hos svenska företag på Malta. De söker många nya svenska och ambitiösa människor som vill flytta till en underbar semesterö.

Jobba Utomlands

Många ungdomar söker efter att bo och jobba utomlands. Vi på flygtillmalta.se kan hjälpa dig med att hitta anställning på ett svenskt företag på Malta. Det öppnar nya dörrar i ditt liv. Du lämnar trista gamla Sverige för att bo på Malta som har runt 5000 svenska invånare. Du kan knyta nya kontakter med unga och lovande entreprenörer och företagare som valt att placera företaget på en ö med 300 soldagar per år!

Väder på MaltaVädret här i Malta är underbart sommar som vinter. Det blir aldrig riktigt kallt på ön, faktum är att det aldrig snöat på ön under modern tidsålder. På vintern är det skönt att verkligen njuta av den maltesiska kulturen och maträtter.

Jobba som telefonförsäljare

Många svenska ungdomar jobbar nu i de AC-kylda call center här i Valletta, Sliema, St Julians och Birkirkara. Majoriteten av de trivs med att jobba som telefonförsäljare. Det är inte speciellt konstigt. För som telefonförsäljare så kan du vara med och påverka din egen lön. Gör du ett bra jobb så kommer det att synas i ditt lönekuvert.

Många ungdomar tjänar därför riktigt fina belopp. Det finns de försäljare som jobbar hårt och kan tjäna runt 60-70 000 svenska kronor i månaden. Det är verkligen en saftig lön att jobba för. Ännu lättare blir det när du vet att du har stranden bara ett stenkast från kontoret.

Dessa jobb kryllar det av på den lilla ön som blivit ett centrum för svenska entreprenörer som vill öppna call center på Malta. De behöver självklart arbetskraft, så testa du och få ditt drömjobb på en semester ö mitt ute i medelhavet.

Jobba som bloggare

Det finns flera som tjänar pengar på blogg här på Malta. Det är det nära kontaktnätverket som kan ligga till grund för det. Att jobba som bloggare är väldigt kul, då du får göra något som du kan tänka dig göra på din vardag. Länka gärna din blogg till oss på flygtillmalta@gmail.com. Berätta gärna lite om den. Vad den handlar om, varför du vill skaffa jobb på Malta som bloggare, osv. Lägg gärna till hur många läsare du har och hur dina idéer inför din bloggs framtid ser ut.

Söka jobb

För att söka jobb så kan du skicka ditt cv till vår e-mail där vi även kan svara på dina frågor som du eventuellt har till oss. Skickar du ditt cv till oss så söker vi de lediga jobb på Malta som du som svensk kan passa till.
Annars så kan du vända dig direkt till de svenska företag som har sin verksamhet här på Malta. Ett utav dessa är telecific som jobbar aktiv med telefonförsäljning för att få svenskarna att förstå att ren och grön energi är framtiden. Miljön är viktigt för det företag som telecific ringer för.

Leave a Reply