Jobb på Malta


Jobba på Malta I Jobba som telefonförsäljare I Jobba inom kundsupport I Starta eget företag I Jobba som bartender utomlands


Untitled-1

Lediga jobb

Telecific – Innesäljare

Minimumkrav på dig som ansöker: Flytande svenska i tal och skrift, Ålder 20 +, positiv, tävlingsinriktad och viljan att utväcklas.

Ansökan skickas till jobb@telecific.com eller läs mer om Telecific


Jobb på Malta

Vill du skicka in din ansökan efter att få jobba på Malta så ber vi dig vänligen skicka ditt CV till flygtillmalta@gmail.com. Då kommer vi hjälpa dig med att hitta jobb på Malta. Vill du ha nya utmaningar i livet? Jobba i medelhavsklimat? Jobba hos svenska företag med svenska kollegor? Då är det verkligen på tiden att du söker jobb i Malta. ”Att flytta till Malta och börja jobba inom telefonförsäljning är det bästa jag gjort! Här har jag fått mycket nya kompisar för livet, haft det riktigt kul och fått bra arbetslivserfarenheter. Jag rekommenderar alla jag känner att söka jobb på Malta.” Det säger Max Alexson som jobbar som telefonförsäljare på Malta

Telefonförsäljare på Malta

telefonförsäljare på maltaDet vanligaste du somsvensk kan jobba med är främst inom telefonförsäljning. Fördelarna med ett sådant jobb är att du alltid får påverka din egen lön. Många företag ger sina anställda en garantilön som är uträknad utifrån att du ska klara dig på. Utöver din garantilön så jobbar du ofta med provision. Det betyder att du på egen hand kan påverka din lön. Desto mer du säljer, desto mer pengar kommer du att få i slutet av månaden. Det finns gott om svenska call-center, som erbjuder många tjänster till främst unga svenskar. För att bli telefonförsäljare på Malta så krävs inga större erfarenheter. Du kommer i och med ditt jobb få all den utbildning som du behöver för att göra ett bra jobb. De största svenska företagen som sysslar med försäljning är Panlegis, Compello, MVG Invest, och Vircall. Alla dessa företag säljer sina produkter på svenska till svenskar hemma i Sverige.

Kundsupport på Malta

Som du kanske redan visste så finns det mycket nätcasinon, och spelsajter som har sitt kontor på Malta. Hit behöver många arbetsgivare nu personal som pratar svenska, finska, danska och norska. Det har blivit alltmer vanligt att de söker support till sina hemsidor. Jobbet är generellt ganska lätt att klara av, men det gäller att vara både förstående och serviceinriktad. Även här får många jobb utan tidigare erfarenheter av likanande arbeten. Utbildningen är en del av din resa hit. Många som väljer att boka flyg från Malta till Sverige för att flytta hem känner sig alltid nöjda i efterhand. Att flytta till Malta ger dig bra utbildning och jobberfarenheter som är svårt att hitta i Sverige.

Starta företag på Malta

Många människor med bra idéer har en vana att hamna här på ön. Här är det enkelt att starta eget företag, med låga skatter och bra förutsättningar för småföretagare. Många startar företag som inte behöver en speciell geografisk plats på Malta för kunna vara aktiv på den svenska marknaden och ändå undvika höga skatter. Därför är det just call centeren och internetbaserade företag som håller till här.

Jobba som bartender utomlands

Malta är känt för sitt vilda nattliv som aldrig verkar sova. Till party-staden Paceville så valfärdar varje år turister från världens alla hörn. Här finns det chans för dig som är intresserad av att bli bartender utomlands. Det finns några få skandinaviska nattklubbar som söker svensk ung personal. Detta arbete brukar i vanliga fall inte kräva någon speciell erfarenhet, utan det finns utbildningar och barskola på Malta. Skicka in din ansökan till: flygtillmalta@gmail.com

2 thoughts on “Jobb på Malta

    1. admin Post author

      Hej Magnus! I nuläget kan vi bara rekommendera dig vidare till företagsadministratörerna (CSP) som kan göra det mesta av arbetet för dig när det gäller bolagets drift. Fråga gärna denna frågan i ett större forum där du kan få mer kontakt med människor som redan öppnat ett bolag på Malta. Ett tips på ett sådant forum är MaltaSvenskar på facebook. Lycka till :)

Leave a Reply