Flyg Malta

Boka flygresa till Malta

Malta är en liten ö som du hittar mitt ute i medelhavet. Ön ligger mellan Italien och Afrika. Därför bjuder ön på inte mindre än 300 soldagar om året och ett skönt klimat som lockar turister från hela världen.


Flygresa till Malta från Sverige I Flygresa till Malta från Sverige I Flyg och hotell I jämför och boka I Tull


Untitled-4


Vi kommer hjälpa dig med att boka resa till Malta så billigt och enkelt som möjligt. Vi jämför flyg hos många olika flygbolag och sedan tar vi fram det som passar just dig. Vi hittar självklart även alla billigast flyg till Malta. Klicka in vilka datum du skulle vilja resa, ta med dina krav/önskemål och sök. Då kommer du att få många alternativ och placerar den resa som är billigast överst. Så enkelt kan det vara att boka flyg från nätet. Vi erbjuder resor från Arlanda, Landvetter, Göteborg, Skurup och en del andra flygplatser i Sverige.

Gratis resor, flygrea & reserabatter

Flygresa till Malta från Sverige

asfNär du bokar din flygresa till Malta så har du antagligen redan planerat vad du vill göra här. Kanske ska du studera? Jobba? Eller bara semestra? Oavsett vad du ska göra här så kommer du till det steget då du behöver boka flygresa till Malta. Det gör du enklast och billigast här!

Flyg från Malta till Sverige

Självklart erbjuder vi även flyg från Malta till Sverige. Det vore ju konstigt om vi inte även skulle assistera till din hemresa. Vi erbjuder lika billiga och bra flyg tillbaka till Sverige från Malta. Det är aldrig roligt att åka hem från en semester och återgå kanske till ett ”måndag till fredagjobb” igen. Därför är det skönt att veta att vi kan stå till tjänst med att din hemresa blir så billig som möjligt. Även här kan det vara en hel del mellanlandningar i Tyskland. Det brukar vara det när du flyger till exempel England, Grekland, Spanien, och Thailand. Även resor till mer nyligen populära resmål har börjat mellanlanda i länder som Finland och Frankrike.

Flyg och hotell

Vi kommer även att kunna erbjuda paketresor med flyg och hotell. Det är en skräddarsydd resa som du kommer att få efter dina egna behov. Du kan i lugn och ro där hemma gå igenom flera av våra alternativ. Vi jämför då även både flyg och hotell i en alla-mot-alla duell. Vi visar därefter vilka som vunnit duellen och ger dig billigaste flygresan till Malta.

Jämför och boka resor – Malta

Vi är alltså sajten för dig som vill flyga till Malta billigt. Vi är en prisjämförelse sida när det handlar om resor till ön. Vi håller ständigt koll på, och uppdaterar alla aktuella priser till dig. Vi hjälper dig även med att boka din biljett. Fyll endast i när och vart du vill åka i sökfälten, och vi gör resten. Bättre start på din resa kan du inte få än med flygtillmalta.se.

Hur lång tid det tar att flyga till ön är ungefär 4 timmar beroende från vart i Sverige du flyger från. Det finns många alternativ på att flyga Malta direkt utan mellanlandningar, och med mellanlandningar. Vanligtvis så kommer dessa mellanlandningar ske i antingen Frankfurt eller München.

Tullregler

Det är viktigt att känna till regler som rör tullen inför din semester i Malta. Landet är lyckligtvis med i EU vilket betyder att rörligheten är ganska fri. Många EU-länder kan ha egna regler för deras tullar men så är inte fallet för den lilla ön. Deras regler är en kopia över hur EU vill att rörligheten mellan länder ska vara.

flyg till maltaDu får ta med dig snus för eget bruk till Malta. Det är lagligt att ha med sig en stor mängd. Hur mycket snus du får ta med dig exakt finns det ingen, ingen som följs till punkt och prickar åtminstone. Ett bra mått du kan använda är att du ska kunna bevisa att snuset endast är för eget bruk. Räkna ut ungefär hur mycket du snusar på en vecka och multiplicera sen med hur många veckor du ska vara utomlands.
I övrigt så gäller standardregler som du är van vid. Observera det som många annars glömmer. Här nedan är en checklista på saker som brukar glömmas av.

  • Inga flytande vätskor med i handbagaget (Gäller även tuber och liknande)
  • Inga vassa föremål med i ditt handbagage (t.ex. nagelklippare, eller sax)
  • Undvik att vara alkohol- eller narkotika påverkad när du ska flyga. Tullarbetare och flygplanspersonal kan neka dig inträde
  • Klassikern att glömma passet får inte ske när du reser till Malta. Se till att ha god koll på vad du har passet någonstans

Flyg till Malta i korthet

För att sammanfatta och svara på två vanliga frågor och funderingar som många resenärer har, så svarar vi här nedan. Maila gärna flygtillmalta@gmail.com om du har ytterligare frågor kring din semester.

  1. Vad hjälper vi till med? Vi är en jämförelse-sida som specialiserat sig på Malta. I och med det så kan vi hela tiden uppdatera dig med de billigaste resor till Malta. Det finns många aktörer i denna bransch och det kan vara svårt för dig som kund att hitta det billigaste alternativet.
  2. Varför flyga till Malta? Det är svårt att bara skriva en lite text om fördelarna med ön. Det finns väldigt många. De främsta fördelarna är bland annat det vackra vädret som bjuder på omkring 300 soldagar om året. Även havet och stränderna är uppskattade av så väl nya och gamla turister. Andra fördelar skulle vara maten, kulturen, och det trevliga utelivet.

Leave a Reply