Malta december

Under årets sista månad så råder det kallaste väder på Malta på hela året. December är känt för att vara väldigt lugn och trivsam. Här är det inte mycket turister utan mer lokalbefolkning och utländska arbetare. Detta gör så att den maltesiska kulturen kommer fram och blir mer tydlig under vintern på Malta.


Väder i decemberResor i decemberAtt göra


Väder Malta december

väder på maltaDet är vinter på Malta och det är temperaturer runt 15-16 grader som du som turist kan vänta dig. Väder Malta i december är ändå inte speciellt kallt. Lite som att jämföra med oktober som den är i Sverige. Det vill säga ganska kallt, men kan ändå bjuda på dagar som kan spenderas i t-shirt och shorts. De flesta dagar är dock lite mer kalla. Så det kanske inte är läge att åka på solsemester hit under december.

Resor till Malta i december

Det finns mängder av resor till Malta som du kan boka i december. Se därför till att du hittar den billigaste resa till Malta. Det kan du göra med vår prisjämförare som du enkelt hittar på startsidan. Där knappar du sedan in när du vill flyga, vart du vill bo och vi tar ett bra pris till dig.
Testa att jämför! Vi tror att du verkligen kommer att bli förvånad över hur billigt det egentligen är att boka flygresor till Malta. December är inte den hetaste månaden att resa till ön på. Därför är ofta priset nedsatt och reducerat.

Att göra?

På vintern kan man säga att hela landet ligger och vilar för att ta igen sig til nästa års högsäsong. Trots att det inte är så mycket action under dessa månader är det ändå en del turister som hittar hit. Främst för att få lugn och ro i land med ändå hyfsat väder och med massor av kultur.

Leave a Reply