Untitled-1

Malta juli

Högsommaren på Malta = högsäsong. Det betyder att under juli på Malta så har städerna och hotellen väldigt mycket att göra. Det beror på den stora turistvågen som kommer till Malta från Sverige, England, Norge, och massor av andra länder i världen. Det är en självklarhet att det är det varma väder på Malta i juni som lockar väldigt mycket turister till ön.

Malta i juli


Väder i juliResor i juliAtt göra


Väder på Malta i juli

Untitled-1Den genomsnittliga tempratur som råder på Malta i juli är omkring hela 30 grader. Det betyder att du inte behöver packa ner någon form av tjocktröja eller likande för att inte frysa. På sommaren har du väldigt tur om du bokar hotell med AC. Det blir aldrig kyligt eller kallt på ön under sommarperioden så du får hålla dig sval på andra sätt.

Kanske tar du det alternativ som är vanligast att göra på Malta i juli. Att svalka sig i det kristallblåa havet. Det är något som Maltas väder tillåter. Vattnet under juli är oftast ganska varmt, men ändå svalkande. Eller kanske du hellre trivs vid poolen med en drink?

Resor till Malta i juli

Vill du boka in dig på en resa till Malta i juli så kan du alltid ta hjälp av oss. Vi på flygtillmalta.se har specialiserat sig på flygresor till Malta. Därför har vi de billigaste resor till ön och kan alltid erbjuda dig en bekväm resa. Kolla upp vad det egentligen skulle kosta dig att boka ett flyg till Malta i juli. Vi tror att du kommer bli förvånad och positivt överraskad. Ta chansen och vänta inte längre med att boka in din semester.

Vad finns att göra?

Under juli månad så fortsätter kreativiteten på aktiviter och annat som finns att göra på Malta. Det kommer under månaden finns många evenemang som handlar om musik, konst, dans och allt möjligt. Det finns två stora festivalet på Malta som går av stapeln i juli. Både Sliema Street Art festival och den stora vinfestivalen i Valletta är bara fåtal av alla.

Leave a Reply