Blue Sea St. George Park & La Vallette Resort

I St Julians hittar vi ett bra hotell för dig som vill uppleva mycket under din semester. Blue Sea St George Park & La Vallette Resort hittar vi i central St Julians och därför bjuder det dig på mycket fest, shopping, lata stranddagar och en grym utsikt.

Blue Sea St. George Park


hotel


Det finns en hel del fördelar med att boka ett hotell i St Julians. Det är enligt oss den mest turistvänliga staden i Malta. Det betyder att det finns mycket hjälp för dig som söker efter roliga saker att hitta på. Att välja ut vilket hotell som du väljer är en ganska stor del av resan. Därför gör du helt rätt och vänder dig till oss som kan rekommendera de hotell som vi tycker håller bra klass.

Varför bo oå hotell i St Julians?

Det finns som du i det här laget redan vet massor att göra på Malta och speciellt i St Julians. Från den vackra hamnen så kan du ta dig till Maltas bästa turistmål så som blue lagoon, golden bay och gozo. Fler fördelar har vi listat här nedan.

  • Restauranger i St Julians är kanon. Här kan du välja allt emellan att äta klassisk maltesiska maträtter till svensk husmanskost. Så välj och vraka!
  • Det är väldigt populärt att shoppa i St Julians. Det finns många berömda och unika affärer i staden som säljer bland annat kläder, smycken och allt du kan tänkas behöva.
  • Stranden! Den klippiga stranden lockar mängder av besökare varje dag. Du kan välja mellan att sola och bada, eller bara njuta av den utsikt som du har ut med kusten.
  • Turistvänligt. Det är verkligen turistvänligt i St Julians. Det finns mycket informationbyråer som gärna hjälper till med dina frågor kring din resa till Malta.