Malta karta

sddsdDet är inte alla som har koll på vart Malta ligger exakt. Därför har vi här på hemsidan gjort det enkelt att snabbt kolla upp vart den lilla ön ligger. Kolla på vår karta över Malta här och se vart ön egentligen är placerad någonstans.


asd

Vart ligger Malta?

Vi har även en något utzoomad bild över medelhavet. Detta för att det ska bli enklare för dig att snabbt kunna få en överbild över vart landet ligger. Medelhavet är inte speciellt stort om du jämför med övriga hav i världen. Däremot finns det väldigt många resmål till medelhavet. Malta är bara ett av många länder där du kan njuta av det vackra och klara havet. Länder runt medelhavet är bland annat Italien, Spanien, Grekland, Kroatien och Turkiet. Även till dessa länder så kan du boka din flygbiljett med hjälp av oss.

Karta över Valletta, Sliema och St Juliansa

Om bilden ovan är en aning utzoomad, så är denna bild väldigt inzoomad till hjärtat av Malta. Här ser du en karta över Valletta, Sliema och St Julians. Denna karta ger dig uppfattning över hur nära städerna ligger från varandra. Städer är liksom sammansvetsade med varandra och det är svårt att skilja vilken stad man egentligen är i om det inte funnits skyltar.
Du ser även mindre ställen som Msida och Gzira. Även dessa är ganska framstående orter när det gäller turism. Hit kommer många svenskar och njuter av städerna och äter god mat på deras underbara restauranger

Leave a Reply