Malta oktober

Den maltesiska sensommaren börjar verkligen komma till ön och ger Malta ett väder i oktober med en skön och svalkande tempratur. Nu börjar vädret bli svalkande och har en medelsnittstempratur på cirka 24 grader. Det är fortfarande ett mycket skönt väder som du kan njuta av på stranden eller vi ditt hotells poolområde. Skönt är det även att säsongen börjar ta slut och det blir allt mer billigt och mindre tursiter.


Väder i oktoberResor i oktoberAtt göra


Väder Malta oktobermalta oktober väder

Det väder som råder under oktober månad på Malta är oftast väldigt varmt och skönt. På kvällar och tidigt på morgonen kan det dock bli lite mer kyligt då det blir som kallast mitt på natten. Det är trots detta inga problem för att kunna sitta utomhus och äta och dricka på kvällar. Den tempratur som kan uppnås på nätter är som kallast 15-16 grader.

På dagarna är det fortfarande ett skönt väder med en medeltempratur på cirka 23-24 grader. Det är även väldigt stor chans att det blir sol under din resa till Malta. Då det är hela 300 soldagar varje år.

Resor till Malta i oktober

För att boka din resa till Malta i oktober så rekommenderar vi dig att jämföra flygbiljetter med oss. Vi ger dig alltid så stor hjälp som möjligt med att hitta bästa pris på många olika resor till Malta i oktober. Testa och jämföra alla olika flygbolag och deras priser. Välj sedan att boka flygresa till Malta med det flygbolag som kan uppfylla dina krav och önskemål bäst.
Det är viktigt för oss att du blir nöjd och vill återvända till detta fantastiska land om och om igen. Många har den lilla ön i medelhavet som en årlig semesterplats och älskar att semestra där nere.

Att göra på ön

I oktober så finns det fortfarande väldigt mycket att göra. Bland annat så kan du uppleva dykning på ön. Det kan du göra in princip hela året om men bäst sägs det vara just på sensommaren, alltså runt oktober månad. Du hittar mer information om massor av saker att göra under din semester här på hemsidan. Ta dig en titt och planera din resa till Malta så bra som möjligt.

Leave a Reply