St Julians

Staden St Julians ligger på Maltas nordöstra kust och lockar väldigt mycket turister år efter år. Du skulle kunna kalla St Julians för den största turiststaden på Malta. Här finns det gott om hotell, restauranger och shopping för dig som vill ha allt detta på din semester. I St Julians så får du även ta del av nattens stora aktiviteter som håller till i Paceville. Där festas det ordentligt och nattklubbar och barer stänger inte förrens 7-8 tiden på morgonen. I övriga St Julians så finns det ställen som bjuder på en mer mysig kväll med god mat, vin och lite live musik.


Hotell i St JuliansLägenheter i St JuliansRestauranger i St JuliansPacevilleSliema


Hotell i St Julians

Radisson-Blu-Resort-Hotel-Malta2Det råder ingen brist på hotell i St Julians som alltid välkomnar turister med öppna armar. Boka din resa med oss med både flyg och hotel på samma gång. Det är något som inte sparar dig massa med besvär, utan det sparar dig en hel del pengar. Vi jämför din resa till St Julians med flyg, sedan tar vi fram det bästa alternativet för dig.

Vi rekommenderar dig även bara till hotell som vi själva tycker är bra. På så vis slipper du att få ett sunkigt hotell. Nej, vi fixar ett bra hotell i St Julians till ett billigt pris. Vill du ha ett boende där ni har tillgång till pool, eller hellre prioriterar att bo nära centrum? Inga problem, vi anpassar oss efter dig och dina behov. Allt för att din semster på ön ska bli så lyckad som möjligt.

Lägenheter i St Julians

Det finns många lediga lägenheter i St Julians att hyra. Vi kan hjälpa dig att hitta till en lägenhet som är perfekt för dig. Kolla in de lägenheter som vi kan rekommendera dig att hyra för en hyffsad billig peng. Att bo på lägenhet på Malta istället för på hotell ger dig mycket friheter. Du har då möjlighet att tvätta, laga mat, och kan göra lite mer som du vill.

Vi tycker verkligen att du borde kolla in de boende i St Julians som finns till. Klicka dig vidare till Atraveo som erbjuder dig billiga lägenheter och hus i Malta.
Vill du flytta till Malta och vill söka efter ledig bostad eller lägenhet till Malta så rekommenderar vi dig till en mäklarfirma. Tips på en sådan är ReMAX som alltid hjälper dig med att hitta lediga bostäder.

Paceville i St Julians

havanaDet kommer en hel del partytursiter som kommit till Malta för att festa. Då är det främst Paceville som gäller. Paceville är en välkänd bargata som alltid bjuder på fest oavsett årstid eller veckodag. Paceville i St Julians består av många nattklubbar och barer som gemensamt håller igång den sköna stämningen. Bland annat så finns nattklubbar som Nordic, Plush, 808, och Havanna. Dessa är de mest besökta nattklubbar i Paceville och här tar festen inte slut förrens solen har gått upp igen.
Nordic är en nattklubb som är främst inriktad på skandinaver. Det finns många norskar, svenskar och danskar på ön. Därför fylls Nordic natt efter natt med skadinaver och människor med andra nationaliteter.

Restauranger i St Julians

Turiststaden St Julians har en del restauranger som är mycket omtyckta av de turister som varje år strömmar till staden. Många av Maltas bästa och restauranger ligger i St Julians så passa på att äta en bit mat om du skulle få för dig att besöka staden.

De restauranger som vi kan rekommendera är Meats som är ett riktigt bra alternativ för dig som vill ha en redig köttbit. På Meats så serveras främst grillat kvalitéts kött med deras underbara tillbehör. Hit borde du verkligen ta dig om du vill bli mätt av riktigt god mat. Meats ligger precis i början av St Julians (från Sliema).
Bara ett stenkast bort så ligger restaurangen Meet istället. Namnen kan vara lite förvirrande. Förutom de lika namnen så har ställena ännu en sak gemensam. De serverar riktigt goda maträtter. På Meets så finns det lite av varje, men har inslag och inspiration ifrån det argentinska köket.

Sliema och St Julians

I närheten av St Julians så ligger grannstaden Sliema. Emellan dessa två nästan i sammansvetsade städer så går bussar som du kan resa med. Båda dessa städer bjuder på maltesisk kultur som är mixad med internationella kulturer. Det bildar fina städer med något för alla. Kolla in mer information om ställena innan du kollar efter resor till Malta. Det är bra att ha så mycket kött på benen som möjligt när du ska planera din semester. Lycka till och ha en trevlig resa till St Julians!

Leave a Reply