Hotel Roma

Ut med Sliemas långa klippstrand så hittar vi det lite mindre och mysigare hotellet som går under namnet Hotel Roma. Det är väldigt känt för att vara väldigt billigt, men ändå hålla en hög nivå. Det är inte sällan detta hotell finns till specialerbjudande som gör det ännu billigare att resa till Malta.


hotels


Hotel Roma i Sliema

Detta alternativ bjuder dig som gäst på fin utsikt över klippstranden och havet. Samtidigt som du har nära till det mesta. Från hotellet så tar du dig enkelt via gång eller buss till Valletta eller St Julians. Du har endast 5 minuter gång till Sliema centrum och inte ens en minut till klippstranden. Det är inget vidare lyxhotell, men ett trevligt hotell för ett mycket bra pris.

Billigaste hotellet på Malta

Hotel Roma ingår bland de hotell på Malta som du kan bo billigast på. Det är prisvärt då du får tillgång till ett relativt stort rum. Rummet är i sin tur utrustat med de vanligaste saker som du kan tänkas att behöva. De bästa med detta billiga hotell är självklart placeringen på det. Precis vid stranden, och ett stenkast i från centrum där du kan shoppa och äta gott.

Klicka endast på bilden ovan för att sedan boka dig in på Hotel Roma. Vi tror inte att du kommer bli besviken med ditt val.