Malta april

Om du bokar din resa till Malta under april så kommer du att verkligen få uppleva den maltesiska våren. Den bjuder på ett varmt väder och många soldagar som du kan spendera på stranden eller vid din pool på hotellet. Det bästa med att resa till Malta i april är att högsäsongen inte riktigt dragit igång på allvar. Det betyder att du kan uppleva ett varmt klimat samtidigt som du får ändå vara i lugn och ro.


Väder i aprilResor i aprilAtt göra


Väder på Malta i april

malta aprilDu känner säkert redan till att det har blivit vår på Malta i april. Det betyder att det är ett bra och soligt väder som har många dagar över 21-22 grader. I städerna så känns det nästan som att det är lugnet före stormen. Det vill säga att det känns nästan i luften att den höga säsongen är på väg och du kan se allt mer turister på de vackra och fina hotellen.

Vanligtvis så brukar det för det mesta vara soligt och ofta inte ett moln i sikte på Malta i april. Det beror främst på att den lilla ön är ett av de länder i Europa som har flest soldagar per år. Upp till 300 soldagar varje år brukar medelhavsön ge till både lokalbefolkning och turister. Den ungefärliga temperaturen på Malta under april är cirka 21 grader.

Resor till Malta i april

På vår hemsida så kan du alltid läsa om information och mycket annat om landet i medelhavet. Vi hjälper dig även med att hitta en billig flygresa innan din semester. För att boka ditt flyg till Malta så kan med oss jämföra och plocka fram det bästa och det mest billiga flygresor för dig. Kika gärna över våra erbjudanden. Vi tror inte du kommer bli besviken vad en resa till Malta egentligen kostar om du tar hjälp av en jämförelsesajt som oss.

Att Göra?

Hitta mer att göra här på vår hemsida! Vi försöker hela tiden guida dig till så mycket och så bra info som möjligt om Malta!

Leave a Reply