The Victoria Hotel

“Ett underbart hotell i Sliema som verkligen höll det förväntade oss. Billigt, centralt och häftig utsikt över hela Malta och medelhavet.”

Ett härligt hotell som både erbjuder dig som gäst ett gym, en inomhuspool, spa, och till och med en pool på takvåningen. Hoppas inte du är höjdrädd om du vill ut och svalka dig detta hotell mod pool.


Untitled-1


Fördelar med The Victoria Hotel

Här nedan har vi listat upp en rad punkter som vi tycker är bra med just The Victoria Hotel. Vi har då granskat hotellet noga för att komma fram till vad som egentligen är bäst med det.

  • Avståndet till allt. Från hotellet är det endast 200-300 meter från Sliema centrum. Samtidigt som det ligger knappt 50 meter från havet. Du tar även dig enkelt med promenad dig till St Julians på cirka 30 minuter.
  • Poolen! Ett hotell med pool är viktigt för många. Varför inte då boka in dig på ett hotell som har poolen på taket. Det ger dig en grym utsikt övet havet och hela Sliema.
  • Servicen. Vi tycker att vi blev mycket väl omhändertagna under vår vistelse på The Victoria Hotel. Personalen var trevlig och hjälpte oss med allt som vi behövde.
  • Maten. Vi testade självklart att äta i hotellets stora matsal. Maten var vi mycket nöjda med och tyckte det var toppkvalité

Klicka dig vidare på bilden ovan för boka ditt hotell!