Malta januari

Liksom övriga Europa så har Malta sin kallaste period under vintern. Januari är en månad som präglas oftast av fint och klart väder, men ändå inte speciellt höga temperaturer. Det ger dig chansen att i lugn och ro njuta av den vackra kulturen och den vackra smyckning som landet bjuder på.

Malta i januari


Väder i januariResor i januariAtt göra


Väder på Malta i januariväder på malta

Under januari så råder det ingen säsong på Malta. Det betyder att vindar och väder är något kyligare och ön lockar inte så mycket turister. Under denna tid på året så bör ändå inte oroa dig att frysa. I genomsnitt så är det ett fint väder på Malta i januari med klara soliga dagar och en ungefärlig tempratur på runt 16-17 grader. Det ger dig chansen att både få uppleva landet, utan den påklistrade fasaden som finns under högsäsongen. Samtidigt som du kan åka hem med något mörkare hy.

Resor till Malta i januari

Med hjälp av oss så kan du boka din flygresa till Malta. För att få så billig resa som möjligt så bör du jämföra resor med oss. Vi hjälper dig enkelt att ta fram den billigaste flyg till Malta. Det är verkligen en klok idé att jämföra din flygresa med massor av olika flygbolag innan du väljer vilket alternativ du vill ha.

BOKA FLYG TILL MALTA!

Att göra

Det finns inte lika mycket att göra på Malta under januari månad som det finns att göra under högsäsongen. Det betyder inte samma sak som att det inte finns något alls att göra på Malta utan här kan du alltid söka upp turistinformation. Det kan senare hänvisa dig till guidade turer bland Vallettas vackra fästningar från förr. De kan även visa dig vägen till nattklubbar, utflykter, bussresor, och massor av andra aktiviter, så ligg inte på latsidan utan upp och upplev saker under din semester.

Under januari så kan du bland annat fira in nyår på många olika ställen. I Valletta så bjuds du på en mysig och livad kväll som avslutas med ett mäktigt fyrverkeri som syns över nästan hela Malta.

Malta året om

Här på flygtillmalta.se så kan du läsa lite kort info om varje månad på hela året. Du kan se genomsnittliga temperaturer för ett helt år och lite i korthet läsa vad som finns att göra under den månaden som du tänkt resa i. Det kan förhoppningsvis göra det lite lättare för dig att bestämma när du vill boka ditt flyg till Malta.

Leave a Reply