Malta augusti

Sommaren fortsätter och slutar inte i augusti. Att boka din resa i augusti är ett smart val för dig som vill ha ett bra väder med mycket sol och bad. Under augusti så är det fortfarande högsäsong på ön och mycket turistvänligt och trevligt. Kolla därför upp lite hur du ska gå till väga för att boka din resa i augusti.

Malta i Juli

Juli är som tidigare nämnt en månad då det händer mycket. Det är högsäsong på Malta och mycket turister befinner sig gärna runt medelhavet såhär års.


Väder i augustiResor i augustiAtt göra


Väder i Malta augusti

malta väder juliVädret för både juli och augusti på Malta är väldigt lika varandra. Det betyder att du bjuds på en tempratur på ungefär 29-30 grader. Du kan även vara ganska säker på att du kommer få mesta dels solsdagar under din semester. Under ett år har Malta 300 soldagar och en stor del av dessa dagar består augusti av. Varmt och skönt hela månaden, men bara enstaka regnskurar.

Det väder som bjuds på Malta i augusti gör det möjligt för många utomhus evenemang. Det stora antal tursiter fyller dessa evenemang och gör det oftast till riktiga folkfester. Det finns en hel del at göra på Malta under augusti så håll utkik vad som kommer att hända under din resa till Malta.

Resa till Malta i augusti

Det finns många svenskar som väljer att resa till Malta i augusti. Det är en härlig månad för att åka bort på semester. Sommaren börjar ta slut i Sverige, och det blir allt gråare. Sluta deppa, och jämför resor till Malta i augusti för billigast pris. Detta kan du göra med oss på flygtillmalta.se. Vi hjälper dig både med att boka flyg och hotell till ett bra och billigt pris.

Vad finns det att göra?

Under augusti så kommer det finnas en hel del att göra. Paceville i St Julians är en av många saker som lockar partyprissar och ungdomar från hela världen. Här håller fest och party på fram tills långt in på mornarna. Även i Sliema finns det en del ställen som har öppet långt in på morgonkvisten för att servera sina sista glas öl.

För dig som inte vill festa riktigt så hårt på din semester finns det alltid utflykter, familjeaktiviteter och annat kul som du kan hitta på. För att hitta mer information om detta kan du läsa mer här på hemsidan. Annars kan du alltid besöka en turistinformation eller resebyrå så får du mer information.

Leave a Reply