Malta Juni

Malta juni

Sommaren har under juni månad kommit till Malta på allvar och det betyder även att många svenska turister börjar hitta ner till medelhavet. Den höga säsongen har under juni verkligen fått fart och är mycket mer turistvänligt än under vintern. Nu kan du enkelt hitta på massor att göra. Köra go-kart, sola på stranden, äta gott på fina restauranger, eller åka båtutflykter och massor av annat. Det finns alltså gott om alternativ till dig som verkligen vill njuta av din semester.


Väder i juniResor i juniAtt göra


Väder på Malta i juni

väder maltaSommarens första månad på Malta är juni. Den kommer med ett väder som ger garantier för bra soligt och härliga temperaturer. I genomsnittlig tempratur så bjuder juni månad på hela 26-27 grader. Det händer inte att det blir en ”svensk sommar” på ön. Det vill säga att halva sommaren regnar bort. Nej, på Malta så är det hela 300 soldagar per år helt utan regn.

Det gör att det alltid finns möjlighet för dig att besöka vackra stränder samtidigt som du njuter av ett väder i högsta klass på Malta i juni. Vi rekommenderar dig starkt att boka din resa i början av juni. Då är det som skönast på ön och du missar inte heller den svenska högsommaren.

Resor till Malta i juni

Det finns mängder av billiga resor till Malta som du kan boka av oss. Vill du då åka i juni så är det inga problem för oss att hitta en flygbiljett till ett bra pris. Se även till att du bokar hotell på samma gång som du bokar flyg. Även detta kan du göra via vår jämförare som snabbt tar dig till billiga flyg och hotell på Malta i juni.

Vad finns att göra?

Det finns massvis med saker för dig och ditt resesällskap att hitta på under er semester. Under denna månad brukar det även vara MTV-festivalen Isle of Malta som lockar hela 50 000 besökare varje år. Detta evenemang sker på ett stort torg i Valletta och blir en riktig folkfest år efter år. Besök festivalen och du får avnjuta live-musik från några av världens hetaste och mest aktuella artister.

Detta evenemang är bara ett i mängden av allt det finns att göra. Det finns många roliga utflykter, båtresor eller annat som kan vara kul att testa på under din semester. Kolla därför gärna upp mer information om Malta och vad som finns att göra på ön. Det är mycket roligare om du redan på förhand vet lite om vad det finns att hitta på.

Leave a Reply