Untitled-1

Fortina Hotel

Det fyrstjärniga hotellet Fortina Hotel är ett alternativ för dig som vill bo riktigt bra för en något mindre peng. Trots att hotellet är mycket bra belägrat, håller riktigt bra klass, och har allt som du kan tänkas behöva för din resa, så är priset ganska billigt. Klicka dig vidare på bilden här nedanför för att kolla mer detaljer kring detta och flera andra hotell på Malta.

Fortina Hotel, Sliema


Untitled-1


 

Det är verkligen ett riktigt bra och prisvärt hotell som du är inne och kollar på. Detta hotell är placerat precis vid vattnet, vilket ger dig endast 50 meter ifrån sol och bad. Vill du inte ligga på stranden och pressa så har även detta alternativ en pool. Här passar det att spendera lata och varma dagar på semester. Vill du inte ligga på latsidan under din resa, så kanske du vill testa gymmet som ingår i priset av ditt boende. Sliema är en fantastisk stad att bo i under semestern, så vi rekommenderar dig verkligen att välja denna stad.

Fördelar med Fortina hotel

  • Priset! Trots att hotellet är belönat med fyra stjärnor så är priset mycket billigt. Kolla priset igenom att klicka dig vidare på någon av bilderna ovan.
  • Inte ens 100 meter till både havet och shopping. Ett hotell som har nära till allt helt enkelt
  • Under din semester kan du slappna av och ta hand om dig själv. Testa de gym och spa som du kan utnyttja under din resa.
  • Poolen är klart en fördel med detta hotell. Ett skönt och stilsamt poolområde gör det möjligt för lata dagar med mycket sol.