Malta mars

I mars månad så börjar den maltesiska våren krypa sig som sakta på. Mars på Malta bjuder på ett härligt och vårlikt väder där du kan packa ner bad byxorna och dra till Blue Lagoon eller Golden Bay för en stranddag. Att resa till Malta under mars är en bra idé. Då du får uppleva landet med bra klimat och samtidigt inte mitt i högsäsongen.

Malta i mars


Väder i marsResor i marsAtt göra


Väder på Malta i marsmalta februari väder

Under din resa till Malta i mars så kan du räkna med att få en mörkare hy och en del soldagar. Vädret börjar då bli lite varmare och allt fler börjar besöka stränderna. Det är inte överdrivet varmt men du kan börja känna att sommaren är långt ifrån.

Så glöm inte att packa med badbyxor och solkräm när du ska ta ditt flyg till Malta. Glöm inte även att ta med lite varmare kläder då det kan bli något kyligare på kvällarna. Men inte för varmt, den genomsnittliga tempratur på Malta under mars är ändå omkring 19 grader.

Resor till Malta i mars

Kolla upp vad du kan göra under din resa till Malta i mars. Det är ett perfekt sätt för dig att kunna planera din semester på ett bättre sätt. Det finns mycket mer information att hämta på lokala resebyråer och hos turistinformationen. För att hitta din flygresa med både hotell och flyg till Malta så bör du jämföra din resa med hos. Då får du bäst och billigast pris på din semester. Du får även din resa enkelt och smidigt bokad så du bara kan luta dig tillbaka och vänta på ditt resedatum. Lycka till och glöm inte att boka hotell på samma gång!

BOKA BILLIGT FLYG TILL MALTA!

Vad kan man göra?

Under den första månaden av våren på den lilla ön, så finns det mycket att göra. Denna månad bjuder bland annat på många kristna högtider. Malta är ett land som är katolskt och har många katoliker som firar in högtiderna med råge. Då kommer du att få se många vackra utsmyckningar av kyrkor, gator och torg. Var med och fira in högtiderna och få uppleva en rejäl dos av maltesisk kultur.

Leave a Reply