Bo på Malta

Att bo på Malta är det många svenskar som gör nu i dagsläget. Här hittar vi omkring 5 000 svenskar som alla har tagit sitt pick och pack och dragit ner till den underbara medelhavsön. Vill du bli en del av alla oss som just nu är på ön? Då tycker jag verkligen du borde ta steget och flytta till Malta. Att flytta hit öppnar upp för såväl arbetslivserfarenheter, som att hitta nya vänner för livet.


Flytta till Malta I Lägenheter på Malta I Hitta jobb här I Varför bo på Malta


Flytta till Malta

bo på malta

Det är enkelt att flytta ner till Malta. Det enda du behöver är egentligen en flygbiljett ner. Därefter kan du sen ansöka efter boende i form av t.ex. lägenhet eller hus. Har du planer eller funderingar att flytta till Malta så borde du ta chansen. Många upplever det faktiskt lättare att flytta ner hit, än om de skulle byta lägenhet i Sverige.
Ännu lättare blir det för dig om du kontaktar oss, eller kommenterar nedanför. Då kan vi hjälpa dig med att få tillräckligt mycket kött på benen och till och med hjälpa dig hitta en lägenhet på Malta. Det vanligaste är att svenskar bor i områden som Sliema, St Julians, Birkirkara, Gzira och Msida. Alla dessa städer ligger ungefär i samma område, så det går att promenera till de flesta och det mesta.

Lägenheter på Malta

Det finns alltid många och fina lägenheter som går att hyra på ön. Här råder det absolut ingen bostadbrist och du kan hitta riktigt fina lägenheter i Malta för under 2000 kronor månaden. Normalt är priset för en medelmåttig lägenhet med två sovrum är runt 500 euro varje månad. Det är många som kläckt den smarta idén att bo i kollektiv. Alltså att du bor ihop med andra svenskar som också jobbar på ön. Detta skapar och leder till mer sammansvetsad kontakt med andra på ön, samtidigt som du bor billigare.

Hitta Jobb här

Det finns goda möjligheter till att du hittar ett jobb här på Malta. Det brukar inte vara speciellt svårt då det är flera svenska företag som skriker efter svensktalande anställda. Det finns två sätt att söka jobba på Malta. Det ena är att du via brev, mail, eller telefon tar kontakt med en arbetsgivare, där ni sedan via telefon eller Skype har en kort intervju. Därefter så kommer din arbetsgivare att hjälpa dig med det mesta som har med ditt jobb och flytten till Malta. Läs gärna mer om jobb på Malta.
Det andra alternativet är att du flyger ner hit och möter arbetsgivarna ansikte mot ansikte när du söker jobb. Det är många som tidigare kört denna taktik och det lyckas varje gång. Det finns mycket jobb för svenskar som vill jobba utomlands.

Varför bo på Malta?

Frågan är mer varför skulle man inte vilja bo på Malta? Här är det fint väder året om och hur mycket som helst att göra. Kanske en lat dag på stranden? Eller kanske shopping bland kända varumärken precis vid havet? Eller kanske du helst känner för att upptäcka den underbara kulturen i Valletta? Oavsett vad du vill göra här på Malta så är det möjligt. Under sommaren så kommer det ständigt finnas till events och folkfester för dig att delta i. Bland annat kommer den stora MTV Festivalen – Isle of Malta varje år till det stora torget i Valletta. Eventet lockar över 50 000 besökare varje år och förväntas bara att växa sig större.

För att få reda på mer saker att göra och mer argument för att du också borde flytta hitta hittar du här. Läs då om allt som finns att göra på Malta. Boka sedan din biljett via hemsidan för att vara säker på att få din resa till Malta för billigaste pris.

Leave a Reply