Flygplats på Malta

Det landar varje dag flygplan från Sverige på Malta. De är fyllda med förväntansfulla turister som knappt kan vänta på att kliva av planet och träffas av Maltas varma och härliga solstrålar. Vill du boka din malta flygflygresa till Malta flygplats så bör du verkligen se till att ta hjälp av oss. Hos oss kan du nämligen jämföra billiga flyg till Malta, på så vis kan du välja den resa med billigast pris eller den resa som passar dig bäst.

Flygplats på Malta

Det finns endast en flygplats på den lilla ön. Denna mellanstora flygplats heter Luqa men förkortas (MLA) liksom Kastrup förkortas (CPH). Denna flygplats som tidigare nämnt väldigt många turister varje dag. Trots detta så går det väldigt fort på Maltas flygplats. Detta tack vare den skickliga och praktiska arkitektur. Du går snabbt igenom plats och kommer fort ut därifrån. Från Maltas flygplats bör du sedan ta dig via taxi, hyrbil eller buss. Det är enkelt att ta sig de ynka 5 kilometer som det är till huvudstaden Valletta.

Arlanda, Landvetter, Skurup, och Kastrup

Vi erbjuder självklart resor från Sveriges alla stora flygplatser till Malta. Därför spelar det ingen större roll om du bor närmast Arlanda, Göteborg, Skurup eller Kastrup för att enkelt boka flygbiljett med oss. Kanske vore det smart att jämföra med de flygplatser som ligger dig närmst rent geografiskt. Då kan du eventuellt spara några hundralappar eller till och med tusenlappar. Lycka till med din resa till Malta!