Malta maj

Under maj månad så kokar nästan Malta. Den stora och långa högsäsongen börjar verkligen komma allt närmare. Fler och fler turister njuter av det varma väder som Malta bjuder på under maj månad. Detta är en månad som ligger i klämd mellan sommar och vår. Många räknar det som en sommarmånad för att det att ger dig som turist ett mycket vackert och stabilt väder. Dessutom känns det som att säsongen har börjat under månadens sista dagar.


Väder i majResor i majAtt göra


Väder på Malta i Maj

maj maltaMed en genomsnittlig temperatur på hela 24 grader så kan du verkligen räkna med att få en allt brunare hy efter du varit på din resa till Malta. Under denna varma månad så kommer du märka att alltmer turister börjar flockas på hotellen och restauranger och krogar är öppna långt efter midnatt. En mysig månad för dig som vill ha mycket sol och bad på din resa.

Under maj så är det inte speciellt vanligt att det regnar. Det betyder att månaden igenom åren varit känd för att ha ett bra väder som tjuvstartar sommaren på ett härligt vis.

Resor till Malta i maj

Oavsett om det är december, augusti, maj eller vilken annan månad på året så kan du alltid ta hjälp av oss. Vi jämför alltid din flygresa med massor av andra flygbolag. Vi har även riktad in oss på Malta så att vi kan ge dig som turist så mycket information som möjligt om din resa till Malta på förhand. Använd dig gärna utav vår ruta där du kan söka billiga resor till Malta. Du kan sedan även boka din dig superlätt och betala.

Glöm inte heller att boka hotell på samma gång. Det blir oftare mycket billigare och mer prisvärt då. Kolla in alternativen på hotell på Malta innan du bokar in dig på ditt boende. Vi kanske kan erbjuda något bättre och billigare under den tiden som du vistas på ön.

Hitta mer info

För att hitta mer information om vad det finns att göra på Malta under din semester så kan vi rekommendera en resebyrå eller turistinformation. Där kan du hitta mängder av olika utflykter, guidade turer, båtresor och massor av annat att göra i maj. Lycka till med din bokning!

Leave a Reply