Category Archives: Flyg till Malta

Malta i Augusti månad

Augusti månad är helt klart den varmaste perioden på Malta. Det är även då många turister tar sig ner till Malta för att sola och bada. Malta i augusti är fylld med många spännande traditioner, helgdagar och massor av festligheter. Till exempel så firas högtiden “Himmelsfärden” som är en mer katolsk högtid. Demalta-292174_640tta firas med sång, dans och musik på många av Maltas gator. Även fyrverkerier används för att skrämma bort onda andar, vilket också gör stämning på ön bättre.

Varmaste månaden

Vi rekommenderar verkligen dig som är ute efter sol och bad till att resa till Malta i augusti. Då kan vi lova dig att du kommer hem betydligt mer utvilad och med lite mer färg på din hy. Första anhalten som du måste ta dig igenom för att uppleva en semster på Malta är deras flygplats. Denna flygplats säger man ligger i Valletta, vilket inte riktigt stämmer. Utan den ligger i ett närliggande område som kallas Luqa.

Sola och bada

Det finns otroligt många sätt för dig att koppla av under din semester. Kanske är du mest intresserad av att åka på utflykter och uppleva olika saker av landet. Eller så kanske du hellre steker på stranden och bättrar på brännan innan du åker hem till Sverige igen.

Flygplats på Malta

Det landar varje dag flygplan från Sverige på Malta. De är fyllda med förväntansfulla turister som knappt kan vänta på att kliva av planet och träffas av Maltas varma och härliga solstrålar. Vill du boka din malta flygflygresa till Malta flygplats så bör du verkligen se till att ta hjälp av oss. Hos oss kan du nämligen jämföra billiga flyg till Malta, på så vis kan du välja den resa med billigast pris eller den resa som passar dig bäst.

Flygplats på Malta

Det finns endast en flygplats på den lilla ön. Denna mellanstora flygplats heter Luqa men förkortas (MLA) liksom Kastrup förkortas (CPH). Denna flygplats som tidigare nämnt väldigt många turister varje dag. Trots detta så går det väldigt fort på Maltas flygplats. Detta tack vare den skickliga och praktiska arkitektur. Du går snabbt igenom plats och kommer fort ut därifrån. Från Maltas flygplats bör du sedan ta dig via taxi, hyrbil eller buss. Det är enkelt att ta sig de ynka 5 kilometer som det är till huvudstaden Valletta.

Arlanda, Landvetter, Skurup, och Kastrup

Vi erbjuder självklart resor från Sveriges alla stora flygplatser till Malta. Därför spelar det ingen större roll om du bor närmast Arlanda, Göteborg, Skurup eller Kastrup för att enkelt boka flygbiljett med oss. Kanske vore det smart att jämföra med de flygplatser som ligger dig närmst rent geografiskt. Då kan du eventuellt spara några hundralappar eller till och med tusenlappar. Lycka till med din resa till Malta!

Malta resor

Hitta de billigaste Malta resor på nätet med vår pris jämförelse här på hemsidan. Vi är nyligen startade, men hjälper dig självklart så mycket vi bara kan för att din resa till Malta ska bli så bra som möjligt. Kolla upp hur mycket det kostar att flyga från arlanda till Malta. Vi tror att du kommer bli överraskad när du ser hur billigt det är att boka dina malta resa.

Billig Malta resa

1186245_526393710806436_2220907513253315494_nVi hoppas att du blir nöjd med både din resa och din tid på ön. Därför hjälper vi dig även med att boka både flyg och hotell på samma gång. Det är perfekt för dig som faktiskt vill boka billig resa till Malta. Boendet hjälper vi dig även med. Kolla om du hittar ett samtidigt som du bokar flyg. Det blir oftast inte så dyrt för dig och du slipper ytterligare betalningar och annat krångel.

Boka flyg till Malta här!

Vänta inte! Boka din resa redan nu. DU kan välja bland hundratals Malta resor till bra priser. Klicka in dig på FLYG TILL MALTA och jämför priset. Du kan även direkt från hemsidan vi skickar dig till även boka ditt hotell på Malta. Hoppas att du får en bra semester nu, och se till att du får den bokad och klar. Kom ihåg att ta med dig solkrämen, det är viktigt nu på Malta, då vädret aldrig sviker för en stranddag!

Info om Valletta

Här på flygtillmalta.se så kan du hitta all information om Malta som är nödvändig bokar resa till denna medelhavsö. Huvudstaden heter Valetta eller Valletta, beroende på vart i världen du kommer ifrån. Trots att det är huvudstaden på den lilla ön så är staden inte speciellt befolkad. Här bor det bara omkring 6300 människor. Valletta är däremot väldigt stor till ytan. Staden består av många vackra fästningar och borgar som ger staden ett mycket vackert utseende. Läs mer här om ytterligare information kring den lilla men ändå stora staden: Infomation om Valletta

Hotell och flyg – Valletta

Har du tankar på att besöka den fantastiska staden? Då bör du verkligen kolla upp mer info kring resor till Malta. Härifrån kan du i lugn och ro jämföra din resa med flyg och hotell till Valletta. Där kan du hitta den de bekvämaste och billigaste resor till Malta. Du kan på samma sida som du hittar flyg, även hitta hotell i Valetta. Då kommer vi hjälpa dig till ett hotell utifrån dina villkor.

Flyg från Göteborg, Arlanda och Kastrup till Valletta

Du vet väl att du kan resa från de flesta stora flygplatser i Sverige till Malta. Det spelar alltså ingen roll vart ifrån Sverige du kommer ifrån. Du kan alltid hitta billiga flygbiljetter nära dig. Till exempel så finns det många flights från städer som Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Malmö och Arlanda till Valletta. In och sök eller bara kika efter vad det skulle kosta dig att resa till medelhavet. Vi tror inte du blir besviken på resultatet.

Flygplatsen i Valetta är inte speciellt stor, men tar ändå emot tusentals turister varje dag. Här finns bland annat caféer och små restauranger. Annars är det inte så mycket att hänga i granen. Däremot är det väldigt smidig och enkel. Du behöver bara följa gången, och helt plötsligt är du ute. Det är på grund av både Sverige och Malta är med i EU. Då är flygplatsen funktionell som tar oss igenom krångliga tullar och passkontroller.

Direktflyg till Malta

När du jämför din resa till Malta här på hemsidan så kommer du att få upp en hel del alternativ. Därifrån kan du enkelt jämföra bästa priset, flygtiden och servicen. Du kommer kunna se om det är ett direkflyg till Malta eller om du kommer att behöva göra en eller flera mellanlandningar. Smidigast och enklast är det ju självklart att resa med direktflyg. Då kommer du att slippa den onödiga väntan på ännu en flygplats.

Direktflyg utan mellanlandning till Malta

flyg maltaDet finns många fördelar med att boka direktflyg till Malta. Det är mycket mer avkopplande att sätta sig på ett flyg ifrån Sverige och veta att när du kliver av så är du framme till din destination. Speciellt skönt är det om du reser i sällskap av barn. Du med erfarenhet vet att det kan bli väldigt ansträngande att behöva vänta ytterligare en gång på ditt flyg.

Att boka direktflyg till Malta skiljer sig inte speciellt mycket emot priset för mellanlandningar. Det handlar oftast bara om en hundralapp hit och dit. Så varför inte boka din resa till Malta på snabbaste och bästa sättet?

Direktflyg från Arlanda

Från Arlanda är det nu möjligt att flyga direkt till Malta. Det kan vara väldigt skönt om du reser med familj eller i en större grupp att då välja direktflyg från Arlanda. Eftersom efterfrågan till att resa till medelhavet har stigit markant de senaste åren har nu allt fler flygbolag anpassat sig efter deras kunder. Ta chansen att boka din flygresa för 50 % billigare än normalt pris!

Boka billiga resor till Malta

Här på flygtillmalta.se så gör vi alltid vårt yttersta för att hjälpa dig att hitta flyg och resor till Malta för en billig slant. Med hjälpa av Sky Tours så kan du jämföra och hitta din flygresa till medelhavet. Sky Tours är ett bolag som har många år på nacken och har under åren haft mycket nöjda kunder. Att boka dina resor via dem så är du immun mot högt pris och dåliga förhållande. Nej, på Sky Tours så finns det bara bekväma resor utifrån dina krav och önskemål.

Flygresor med Sky Tours

Du kan få upp till 50 % billigare flygresor om du bokar med Sky Tours. Du får även hjälp och vägledning igenom din bokning så inte går snett. Du använder bara deras egna sökmotor som du snabbt ser på startsidan. Därifrån så väljer du först svenskt språk så allt blir något tydligare. Du väljer språk längst upp till höger. Därefter knappar du in till exempel att du vill flyga från Arlanda till Malta, låt motorn söka igenom systemet och sedan komma fram med förslag till dig. Du får då billiga och bra resor uppradade som du direkt kan boka.

Boka flyg och hotell samtidigt

resor till MaltaSmidigt och billigt kan det vara om du väljer att boka flyg och hotell till Malta på samma gång. Då behöver du bara göra en enda internetbetalning för att sedan ha en underbar resa bokad. En komplett resa till Malta med flyg, hotell hittar du på Sky Tours redan idag.

Passa på nu!

Passa på att boka din resa till Malta nu! Sky Tours erbjuder dig nu att tjäna upp till 50 % på dina flygresor. Det är just nu även säsong på Malta vilket innebär att vädret är kanon, och turister från hela världen besöker nu den lilla ön mitt ute på medelhavet. Så kom bort i det regniga och kalla Sverige och koppla av en vecka eller två.

Jämför din resa till Malta

Vi kommer inom kort göra det möjligt att jämföra din flygresa till Malta här på hemsidan. Det betyder att du kan få en rad olika alternativ som kan skilja mycket på både kvalité och pris. Vi försöker alltid hjälpa dig att hitta den billigaste resa till Malta, så jämför här innan du bokar! Det är inte bara flyg du kan boka härifrån. Du kan även boka hotell på Malta, som du stannar på under din semester.

Håll dig uppdaterad för ytterligare information kring denna hemsida, och alla förbättringar som snart kommer finnas till. Vi tycker det ska vara enkelt att resa till Malta, visst tycker du också det? Du kommer så småningom hitta vart du bokar från på startsidan.

Flygresa till Malta

Flyg til Malta och jämför billigaste priserna för din resa hos oss!

Flyg til Malta och jämför billigaste priserna för din resa hos oss!

Det strömmar varje år miljontals turister till den lilla ön. Att resa till Malta har verkligen blivit populärt på den senaste tiden. Hit åker nu människor för att jobba, studera, eller bara njuta av en härlig semester. Ön är mycket turistvänlig för alla åldrar. Här trivs det absolut flesta människorna oavsett de är pensionär, ungdom, eller barnfamilj.
Anledningen till att det så många flyger till Malta är främst för klimatet. På ön så råder det såklart medelhavsklimat, då landet är belägrat mitt ute i medelhavet. Ett sådant klimat bjuder vanligtvis på runt 300 soldagar varje år!

Flyga till Malta

Det är när du väl bestämt dig för att boka din resa och flyga till Malta vi kommer i bilden. På flygtillmalta.se så kommer du att kunna jämför och boka din resa till Malta. Vi tar fram den resan som har bästa priset för dig. Så sök efter din resa på startsidan för att sedan boka din semester till medelhavet.